top of page

Fit On The Move | Het Speelkwartier voor uw bedrijf


Nieuw concept om het bedrijfsleven meer te laten Fun-bewegen.


SPORT- EN FUNACTIVITEITEN OP DE WERKVLOER Fit on the Move zorgt voor verse spirit op de werkvloer door middel van energieke fun- en sportgames bij je bedrijf. Zie het maar als een ‘Speelkwartier' voor jou en je collega’s waar je de hele dag gebruik van kan maken. Fun-bewegen tijdens je werk in een gezellige en ontspannen setting op het eigen bedrijfsterrein, of op een locatie in de buurt.


WIJ KOMEN NAAR U TOE Fit on the Move biedt een 'tailor made' pakket voor uw bedrijf waarbij iedere medewerker aan zijn dagelijkse dosis beweging komt. Een Fit on the Move parcours kan al naar gelang het aantal medewerkers, of naar de gewenste duur, worden ingezet. Wij komen naar u toe, bouwen het parcours geheel op, begeleiden de activiteiten en ruimen ook alles weer netjes op.

CORONA-PROOF Een Fit on the Move moment kan in ‘Corona’ tijd met kleinere groepen. Wij houden rekening met de 1,5 meter afstand en de richtlijnen van de RIVM. Zo kunnen we door het aanbieden van ‘tijdsblokken’ ook meerdere medewerkers gebruik laten maken van alle activiteiten. Daarnaast zijn onze activiteiten ook geschikt voor teambuilding.

Wil je meer weten, direct sparren of ‘Fit on the Move’ boeken? Check dan www.fitonthemove.nl of neem contact met ons op 035-8884469.


Comments


bottom of page